Härliga onsdag!

2010-08-18 @ 11:25:06

Idag vänder veckan och det är bara o sikta in sig på helgen :)
Känner att jag har mer energi idag än vad jag haft på senaste tiden så det går åt rätt håll!
Igår vart det iallafall en springtur, vädret vart bättre framåt kvällen men det va riktigt jobbigt då det va så fuktigt ute, men alltid skönt när man är klar :)

Ja det regnade ju ordentligt igår iallafall kan man ju säga, vart ju typ översvämning på 1 sek(!) Utanför jobbet så hade det bildats en liten sjö på parkeringen, haha! Ringde faktiskt till pappa som kom och hämtade mig! TACK! Måste ta o köpa mig en bil snart känner jag, är riktigt sugen! Har ju haft mitt körkort i snart 1 år och betalar ju faktiskt för parkering vid min lägenhet så det är ju bra o gör´t! måste hitta nån bra o relativt billig först!

Bästa Jess va förbi en sväng igår efter jobbet också, haha så söt! Hon hade tänkt överaska mig genom att bara komma o plinga på men sen kom hon på att om jag inte är hemma så orkade hon inte gå upp för trapporna, så hon ringde när hon satt i bilen nedanför o kollade så att jag va hemma! :) Vi parkerade oss i sängen framför tv:n och låg och snackade skit i några timmar o käkade knäckemackor! 

Efter att jag vart ute o sprungit så käkade jag lite omelett och sen la jag mig på soffan och skulle kolla tv, tror det inte tog mer än 5 minuter sen tok somnade jag, vaknade upp yr vaken runt tolv och släpade mig till sängen! Hade även glömt ställa klockan till i morse så det va ju tur att jag vaknade till vid 6 och insåg det , annars hade jag nog försovit mig ganska så skapligt! uuups!


HÖRS SEN!

:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback