T som i Tråkig Tistad!

2010-08-31 @ 12:39:42

Hej på er!

Uch denna dag känns bara onödig och jobbig.
Vill bara hem!
Har träningsvärk så F*n också! haha.

Började jobba 06:30 i morse igen, övertid även denna vecka! Visst det är frivilligt men känner att det är bara o köra när man endå är igång. Blir ju lite extra klirr i kassan :)
Ikväll blir det träning igen, Easyline står på schemat, är en kollega på jobbet som håller i det passet så det ska bli kul o prova, har just nu en "prova på vecka" på hälsomagasinet jag o jess för o se vad det är för pass dom har o så. Liiiite smått trött på friskis passen och känner  att det kanske är dax o byta men får se.

I fredags va vi ju ute o käkade på fika, o måste säga att det va bland det godaste jag ätit(!)
Kan verkligen rekomendera deras mat, Fantasktisk. Gå in på : www.fikameny.se jag åt Chiliglazinerad kycklingfilé m vitlökssmör och potatisgratäng! GÅ DIT OCH ÄT! ;)

Lördagen kom och det va dax för fannys 25års fest. Började med att jag o Jess tok en fika på stan och gick en vänta till systemet. Vart även några bra inköp på veromoda, sen va det bara hem och byta om för en PW skulle vi hinna med också, va ju knappt så att vi gjorde det och fick korta ner rundan .  Hem och slänga sig in i duchen och bråka en stund med garderoben och på med klackarna ! Kom i tid iallafall :) TACK FÖR EN BRA FEST GUMMAN!

Vaknade på söndagen med lite lätt skallebank men den gick över ganska så fort, värre va skavsåren efter skorna! AJAJAJAJ! Ser ju helt misshandlad ut upp på benet jaja, ska man vara fin så får man lida pin. Låg i soffan o glodde på tv mest hela dagen och sen på kvällen slänge jag mig på cykeln och fick mat hos mamms o papps.
Det va väll helgen i korta drag!

Idag är det som sagt TråkTisdag och träningsvärken är ett faktum efter gårdagens styrkepass men kul va det :)
Hur har eran helg vart?!

Nu börjar vita månaden också, KÄNNS BRA!


Nu kommer det även bli lite jobb på Amazon också, här är vi liiite slitna typ kl 5 på morgonen efter många timmars jobb och ett besök på akuten. Känns bra o tjäna lite pengar bakom baren istället för att slösa massa framför baren nu ett tag :)

hörs
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback