Roadtrip, first stop göteborg!

img_0301 (MMS)

Roadtrip, first stop göteborg!


Dåligt väder =IKEA :)

img_0257 (MMS)

Dåligt väder =IKEA :)


Nedräkning!

Woohoo! Vaknade imorse med ett leende på läpparna. Och gissa varför? jo för att idag är sista jobbdagen och sen tar vi en välförtjänt och välbehövd semester!!!

Som vi längtat! Bara att hoppas på att vädret kan jhålla i sig lite till nu så att dom här veckorna inte regnar bort. Men det ska nog bli bra, några regniga dagar är ju inte fel för då får man tid att pyssla o fixa lite hemma oxå.

Semestern ska nog firas in med lite bubbel på balkongen ikväll kanske, men inte för mycket. Vi måste ju spara oss till imorrn då det är storpartaj med brudarna. Jag o Jutta har ju levt på min balkong nu den senaste tiden, suttit där i timmar o bara snackat skit o njutit av solen, ätit god mat, rökt vattenpipa, druckit vin o bara njutit av livet. Sånt kommer det bli mer av!!

Har inga direkt planer för semestern utan vill ta det lite som det kommer, tänkte ta några dgaar i Köpenhamn o kanske passa på o ta en sväng förbi götet o lite annat skoj. Känns jävligt skönt bara o inte har några måsten.

Snart är det lunch o sen är det inte många timmar kvar. Nån mer som går på semester efter idag??

Jag kan bara uppmana alla att se till o njuta av sommarn nu, det går otroligt fort och inte för o va sån men snabbare än ni tror så är kylan tillbaka igen så ta vara på varje dag!!

Puss på er allihop och ha en underbar sommar!

SKÅL!!!



Lite grillning me gänget nere i hamnen!



Jutta o jag på midsommar!



Carro, Jutta o jag! SOMMAR, SOMMAR, SOOOOMMAR!!!

Have a nice one // Jess


Snaaart sååå.....

Det stavas, S E M E S T E R ! ! !


Bara fredag kvar!


WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Testar Mob blogga , så de fortfarande funk...

img_0235 (MMS)

Testar Mob blogga , så de fortfarande funkar;) Här är kort från kvällsbad i måndags! Så jäkla skönt!


Nedräkning!!

Snaaaart så är det våran tur att gå på SEMESTER!!!!!!
2 ynka dagar kvar!!

Det sköna med denna semester är att det är inget inplanerat utan man kan ta dagarna som de kommer...
kanske en roadtripp, sthlm, steka på stranden, bada massor, ut o rida, äta massa grillat, röka vattenpipa,dricka vin, inte ha nån tidsångest alls!
Så nu blir det till att stå ut dom här 2 sista dagarna för att sedan på lördag fira in semestern med alla brudarna hemma hos Nadja, det blir grillfest och tror att nästan alla kunde så det kommer bli en grym kväll! En repris från förra årets grillfest som va en av dom bästa kvällarna ever ute i Olivias stuga, "a la Ekebydal"!

Bajan va framme tidigt på kvällen :)

Olivia Aka Grillmästaren !

Carro gjorde ett hopp ut från verandan genom fönstret o här är resultatet ;)

Det gjordes försök till hjulningar!
'
Kvällen avslutades med en galen utekväll i Hamnen!
Repris iår igen!

Det va inte mycket som inte bjöds på denna kväll, blir den mer galen iår?
Det återstår o se! ;)

Uppdatering av kvällen kommer såklart !

Have a nice day!!


Värmebölja!

Hejsan svejsan!

Hoppas ni har haft en toppen helg! Det har vi helt klart haft!
Fredagen möttes vi upp efter jobbet och gick på stan en sväng och inhandlade lite vin på systemet.
Skulle spendera hela kvällen på balkongen i kvällsolen! Satt väll i ungefär 5 minuter innan vi kände att det va för varmt och ett balkongparasoll måste inhandlas. Tog bilen till Rusta och hittade ett billigt o bra, Jess hittade även dynor till solstolarna , skit snygga med stjärnor på :) Sen åkte vi hem till jess igen och satt oss och åt våran räkbomb som vi köpt med oss till middag och ett glas vitt till de!
Sen va det dax och pynta balkongen ännu mer, vi fick ytterligare ett ryck och åkte o köpte en balkongmatta, en svart som vi la ut över hela balkongen , mycket bättre än betonggolvet som är där, blir så skitigt och kallt om fötterna. Så nu är det som en helt ny balkong. Invigde den med lite mer vin och nachos med salsa, skitsnack och vattenpipa in på småtimmarna. O hade grabbarna över så dom satt och spelade tvspel inne och kom ut på balkongen med jämna mellanrum för att ta luft, vart som en bastu där inne...

Lördagen åkte Jess och O till Sthlm för att shoppa och göra grönan, de hade haft en toppen dag och lite shopping blev det, men Jess va lite besviken på att hon inte fick åka så mycket karuseller då de andra av olika anledningar inte kunde och nån började må dåligt! Så nästa gång då åker vi så ska vi åka tills vi kräks haha ;)
Själv tog jag mig ut och badade med min lillebror och hans kompis, riktigt sköön dag o solen! Sen träffade jag 2 kompisar där som kom o la sig vid oss och spelade boll med brorsan, sen kom även min andra bror och hans tjej och lilla Alvin, Så vi myste på filten, Alvin tyckte de va jätte skönt o va nakenfis :P
På kvällen Åkte jag till Fanny och satt på hennes balkong och drack vin och pratade massor, mycket trevligt! Sen vart det en tur ner till skeppet för att dansa lite, efter så fick vi för oss att ha efterfest hemma hos henne också så det följde med några kompisar sen satt vi o drack rödvin in på småtimmarna :) Mycket lyckad kväll! Tack gumman!

Så mycket balkonghäng har det blivit i helgen, inte mig emot! Gillar´t!

Söndagen spenderades på stranden all day long! Så jäkla skönt och första doppen för iår gjordes! :D

Idag sitter man här på kontoret och smälter bort, helt galet varmt!!!! Men man ska väll inte klaga.
Ikväll blir det iallafall ett kvällsbad helt klart! Först en sväng till stallet! :)

Bilder från helgen kommer!
Tooodles!


H E L G ! !

Ge mig ett H,Ge mig ett E,Ge mig ett L,Ge mig ett G! Vad blir det?     H E L G !!!!
YES idag är det fredag och bara några timmar kvar till efterlängtade helgen.

I kväll blir det till o sitta på Jess balkong i solen och äta förhoppningsvis suchi om vi hittar nån bra(eftersom att de två ställerna som vi har i stan har stängt över sommaren *ARG*) men vi ska kolla in affärerna o se om det finns nån som ser ok ut ;) Nått glas vin och bara snacka massa skit.

I morgon(lördag) Ska Jess och hennes karl åka till sthlm med några kompisar och gå på grönan och shoppa, NICE! Själv har jag inga planer alls så får se vad lördagen erbjuder helt enkelt, ganska skönt o bara ta det som de kommer :) men massa sol o bad ska det bli iallafall!

Hörs snart igen, ha det fin fint!
               ;)


Ridning

Ikväll blir det till o stalla igen!
Så jäkla härligt o komma ut dit, man slappnar av helt och bara njuter ! Skönt efter en jobbig dag på jobbet eller när man bara känner att man har mycket o tänka på. 

 
Jess&Champis

Jag&Champis

Magiskt!

PÖSS&KRÄM
/
Jutta



TODAY!

Hej på er !
Idag är det återigen en underbar och solig dag! Vad jag vi, Jo jobbar såklart vad annars !
Bitter, nej då! haha.

Ikväll efter jobbet blir det dock grillning med brudarna på vallarna vilket ska bli riktigt mysigt :)

Förra sommaren på vallarna, härlig sommarkväll :)

P U S S !


Blogga, va fan är de? haha

Hej alla!
Det märks ju att sommaren är här och allt är i full rulle, har helt enkelt inte tid med bloggen just nu, men vi har några tappra läsare som vi är glada att ni kollar in här endå!
Vi kommer självklart uppdatera så gott vi kan....får bli massa mobilbloggande i sommar istället nu när man inte vill sitta inne framför datorn.

Nedräkningen till ledigheten är i full gång, jobbar denna vecka sen en vecka till sen S E M E S T E R ! ! ! ! Ska bli så himlans skönt, känner att det skulle behövas exakt NU men man får väll fint vänta på sin tur. Hoppas bara att vädret kan hålla sig tills dess eller kanske t o m bli bättre ;) Vill inte vara med om nått pissväder på semestern för då drar vi en sistaminuten! (kanske). gaaah blir ju galen av att sitta inne på ett kontor när det är så jäkla bra väder ute, vill bara sola o bada o njuuta.

Helgen spenderade jag i UMEÅ, älskar den stan, så himla trevliga människor och sen är det ju underbart att det är typ ljust dygnet runt.. kan ju lätt bli lite snurr med tiden , trodde kl inte va mer än kanske 20 o då i själva verket  va  kl 01:30 så ja... haha! men sammanfattar helgen såklart med MAGI vad annars! ;)

Ne nu blir det back to work! Bjuder på dessa två underbara sommarbilder

S I M M A L U N G T
/ JUTTA


RSS 2.0