Nya hårfärgen!

Inte bästa bilden men man ser ju lite iallafall ;)
Man ser ju inte skitbra på bilden men lite mörkare ser man allt att jag är ;)

T som i Tråkig Tistad!

Hej på er!

Uch denna dag känns bara onödig och jobbig.
Vill bara hem!
Har träningsvärk så F*n också! haha.

Började jobba 06:30 i morse igen, övertid även denna vecka! Visst det är frivilligt men känner att det är bara o köra när man endå är igång. Blir ju lite extra klirr i kassan :)
Ikväll blir det träning igen, Easyline står på schemat, är en kollega på jobbet som håller i det passet så det ska bli kul o prova, har just nu en "prova på vecka" på hälsomagasinet jag o jess för o se vad det är för pass dom har o så. Liiiite smått trött på friskis passen och känner  att det kanske är dax o byta men får se.

I fredags va vi ju ute o käkade på fika, o måste säga att det va bland det godaste jag ätit(!)
Kan verkligen rekomendera deras mat, Fantasktisk. Gå in på : www.fikameny.se jag åt Chiliglazinerad kycklingfilé m vitlökssmör och potatisgratäng! GÅ DIT OCH ÄT! ;)

Lördagen kom och det va dax för fannys 25års fest. Började med att jag o Jess tok en fika på stan och gick en vänta till systemet. Vart även några bra inköp på veromoda, sen va det bara hem och byta om för en PW skulle vi hinna med också, va ju knappt så att vi gjorde det och fick korta ner rundan .  Hem och slänga sig in i duchen och bråka en stund med garderoben och på med klackarna ! Kom i tid iallafall :) TACK FÖR EN BRA FEST GUMMAN!

Vaknade på söndagen med lite lätt skallebank men den gick över ganska så fort, värre va skavsåren efter skorna! AJAJAJAJ! Ser ju helt misshandlad ut upp på benet jaja, ska man vara fin så får man lida pin. Låg i soffan o glodde på tv mest hela dagen och sen på kvällen slänge jag mig på cykeln och fick mat hos mamms o papps.
Det va väll helgen i korta drag!

Idag är det som sagt TråkTisdag och träningsvärken är ett faktum efter gårdagens styrkepass men kul va det :)
Hur har eran helg vart?!

Nu börjar vita månaden också, KÄNNS BRA!


Nu kommer det även bli lite jobb på Amazon också, här är vi liiite slitna typ kl 5 på morgonen efter många timmars jobb och ett besök på akuten. Känns bra o tjäna lite pengar bakom baren istället för att slösa massa framför baren nu ett tag :)

hörs
Puss


Fånge på systemet ;) moahahaha!

img_0492 (MMS)

Fånge på systemet ;) moahahaha!


Va nöjd med allt som livet ger o allting som du kring dig ser!

Glöm bort bekymmer sorger o besvär! lalalalaaa!
Vet ni? idag är det Fredag!!
Känns som att det kommer bli en bra helg, Ikväll blir det middag på Fika , Deras mat är BÄST!
Sen i morgon laddas det för 25 årsfest, och inte vilken somhelst utan:
FANNYS:


Ha en underbar fredag!
Hörs senare!
P&K!


To much goin on....

Hej hej hallå bloggen!

Alltså nu är det lite väl mycket....känner bara att man aldrig nånsin hinner vila upp sig ordentligt.
Hur mycket som helst på jobbet, o sen ska allt annat hinnas med när man kommer hem, helgerna är uppbokade, så när fan ska man ha tid att bara va??? Nån som känner igen sig?

Nu har vi iaf kommit så långt som till torsdag och helgen närmar sig med stormsteg. Skulle egentligen åkt ut med räkbåten ikväll med gänget o käkat gott o umgåtts, men jag orkar verkligen inte. Är helt slut, så jag hoppas dom andra kommer få kul!

Färgade ju ögonbryn och fransar igår och blev lika nöjd som vanligt, testade lite mörkare ögonbryn denna gång iom att jag alltid brukar ha rätt ljusa. Blir nog okej, ska bara vänja mig lite först. Just nu tycker man ju att allt man ser är ögonbrynen haha. Men det har redan lagt sig sen igår.

Och jag får väl ge Jutta en applåd som faktiskt vågade färga håret, blev inte så mörkt men ljusbrunt iaf och det är rätt stort för nån som vart blond i flera år. Det var iaf jättefint!

Nä, nu har jag faktiskt inte tid med det här. Ha en kanondag allihop!

Skepp o hoj // Jess

WIIIIIIIH!

Jess is back!
VÄLKOMMEN BABE! haha :)

Powerwalkat

Hej hej bloggen ;)

Har precis kommi in från en skön powerwalk med Jutta. Gäller ju att hålla igång nu och röra på sig. Jävligt skönt faktiskt även om man inte alltid har lust och ork så mår man så mycket bättre efteråt. Ska väl komma igång med gymmet igen snart oxå, men vill få igång konditionen lite mer först.

Jutta plutta ska ju som hon skrev i tidigare inlägg färga håret imorrn, jag tror ju inte det kommer bli nån skillnad...hoppas men tror inte att hon vågar..haha! Men det återstår att se!
Kom över till den mörka sidan, så ska du se att blondiner inte har roligare ;)

Själv ska man till LYX imorrn och plocka o färga bryn och fransar, man känner sig alltid så mycket fräschare när det är gjort. Tror jag ska göra ögonbrynen lite mörkare än sist, men har inte bestämt mig helt än...gillar inte för mörka bryn o är nojjig att det ska bli fel. Men dom är jävligt duktiga där så det ska nog inte vara några problem.

Så vill ni färga fransar o bryn kan jag stark rekommendera LYX!

Vet att jag har vart skitdålig på att uppdatera bloggen men ska försöka bättra mig. Imorrn är det iaf onsdag och då vänder veckan, lovely! Så innan man vet ordet av det så är det helg igen med massa skoj på schemat. På lördag blir det kalas...men mer om det när det närmar sig =)

Ha en bra kväll allihop!! ( kan ju bjuda på lite bilder iaf eftersom jag vart så frånvarande)

EnJoY!


Me and lovely Jutt!




Där fick ni lite av sommaren!



Puss o kram, syns på stan =)
// Jess

Har lite ångest faktiskt!

I morgon efter jobbet ska jag till Linda min kära frisör o ta bort mina extensions!
Har haft dom sen början av juni och det har vart skit snyggt och jag älskar de!
Men nu har jag börjat tappa vissa slingor och dom har "växt ut" för mycket tyvärr!
Utväxten i underhåret ska vi inte tala om :P
Har ju gått o färgat utväxten i överhåret iallafall för att hålla det frächt!

Nu till nästa ångest laddning, vet inte hur jag ska göra med min hårfärg, jag gillar ju o va blond och trivs med de, men är så sjukt trött på att behöva färga utväxten hela tiden och nu i höst vinter så känns alltid håret så himla grått o tråkigt o livlöst när man har blondt.
Så jag funderar starkt på att färga mitt hår mörkare, o nu snackar vi inte mörkbrun utan nån typ ljusbrun färg som inte är så svår att få blond igen om/när jag vill bli det igen till sommaren säkert :)

Ni kanske tänker va fan är detta o ha ångest över haha, men jag har fan de! Lite knäppt! Håret är ju viktigt liksom, o det kommer ju kännas jätte tunt nu också när jag inte har allt "extra hår" hehe... jaja får väll sätta dit nytt om det är så att jag inte trivs med kortare, tror dock att mitt hår har växt ganska så mycket under dessa 3 månader , HOPPAS! Litar på linda till 100% o vet att det kommer bli bra i vilket fall! Har aldrig vart missnöjd där jag gått därifrån ! Hon e bäst!

Typ nån sån färg har jag tänkt mig, lagom mörkt till en början ;)
Vad tror ni? kan de va nått?



Knäckt!

Har precis vart hos naprapaten på jobbet och fått ryggen knäckt! känns mycket bättre just nu!
Hoppas att det kan hålla i sig. Har de senaste 4 dagarna gått med jätte värk i ryggen så nu känner jag mig som en ny människa. Kommer gå runt och kännas som träningsvärk i ryggen nu i 2 dagar men det får det helt klart vara värt.

Har fått core övningar också som jag ska jobba med! Kan nog lösa sig de här :)
Så ikväll blir det en promenad för att fira detta, har massa spring i benen!

Tack o hej leverpastej!


I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW


O de va den helgen....

OK att veckodagarna på jobbet går fort! Det tackar jag för men kan inte helgen iallafall få gå i snigelfart!
Denna helg sa bara swiiich!

Fredagen va vi hemma hos mig och åt tacos o snackade massa skit! Carro kom förbi också innan jobbet o va hungrig :) Det vart några glas vin och sen ut på stan en sväng, gick runt o kollade lite men sen vart det en öl på tellus! Såklart, men det va helt ok!

Lördagen vaknade jag faktiskt upp o va bakis (!) har inte blivit det senaste gångerna så det va som en chock! Drack inte SÅ mycket i fredags iallafall men vissa gånger spelar ju inte mängden någon roll för att man ska känna av det dagen efter TYDLIGEN! ;) Låg och kollade på glamourama hela dagen och sen cyklade jag till mamma o pappa för att käka pizza och bara mysa! Fick sjuts hem av pappa runt 11 då jag inte vill cykla själv den vägen (pga mycket våldtäkter på senaste tiden) uch!

Söndagen spenderade jag i sängen halva dagen och kollade vidare på glamourama avsnitten som gick halva dagen på 3:an, sen stack jag ut med mamma pappa o brorsan och golfade i några timmar, vart dock inte så mycket golf då min rygg är paj! Är det inte nacken så är det ryggen!
Har ont som F*n idag också så ska till naprapaten på jobbet i morgon o hoppas han kan göra nått åt det.
Kändes ju så bra o kommit igång med träning o så o nu får jag ta en paus igen, men ska försöka komma på banan igen snarast :)

Hur har eran helg vart? hoppas den vart bra!




Hemskt!!

http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.782302

På den här vägen cyklar jag ofta då mina föräldrar bor åt detta håll, det är är läskigt o skrämmande!
FAN VA FEGT! Tankar går till tjejen som vart utsatt för detta.
Det har vart mycket våldtäkter i Nyköping på senaste tiden. Man vågar ju knappt gå utanför dörren på kvällen, iallafall inte själv! uch va obehagligt!


Oj redan torsdag?

God morgon!
Vad hände med denna vecka då? Har ju gått så himlans fort. SKÖNT!
Snart helg igen då :)
I morgon blir det tacokväll hemma hos mig, det va inte så många som kunde då det radan hade planer men jag och Jess,Carro(kanske) och förhoppningsvis Fanny om hon blir frisk! KRYA! Är det kasst väder så kanske det blir en film eller 2 också!
På lördag är jag bjuden på kräftskiva i malmköping, just nu känner jag mig bara låg och orkar inte men det kan ju hinna ändras tills dess.
Idag är det sånt mysväder ute, vill bara hem och slänga mig under täcket o kolla film! Får bli det ikväll, men först en vända till gymmet! :)

Just ja, härom veckan så va vi ute o kollade på en kompis kattungar, 7 st helt underbara sötnosar!
Jag är riktigt sugen på att skaffa en, känner att jag vill ha lite sällskap hemma:) Har länge funderat på det, och JA jag vet att dom hårar och klöser o att små blir stora men jag är vill ha!!

Söta lilla piipen! Den minsta av alla :)

Ha en bra torsdag!


Resultatet av middagen! Riktigt nöjd! Kan ...

img_0482 (MMS)

Resultatet av middagen! Riktigt nöjd! Kan rekomenderas:) mummms!


Energi!!

Känner att jag bara vill sluta nu och slänga mig på cykeln( min fina bajs bruna fara ) åka och handla lite fort och sen hem och hoppa i jogging dojorna och springa ut! Vädret är kanoners idag och man vill bara vara ute så mycket som möjligt nu när man vart inne på jobbet hela dagen lång!

Ikväll ska jag laga köttfärsbiffar med grönsakspuré, aldrig provat förrut så det blir spännande:)
Återkommer och säger hur det blev!




Härliga onsdag!

Idag vänder veckan och det är bara o sikta in sig på helgen :)
Känner att jag har mer energi idag än vad jag haft på senaste tiden så det går åt rätt håll!
Igår vart det iallafall en springtur, vädret vart bättre framåt kvällen men det va riktigt jobbigt då det va så fuktigt ute, men alltid skönt när man är klar :)

Ja det regnade ju ordentligt igår iallafall kan man ju säga, vart ju typ översvämning på 1 sek(!) Utanför jobbet så hade det bildats en liten sjö på parkeringen, haha! Ringde faktiskt till pappa som kom och hämtade mig! TACK! Måste ta o köpa mig en bil snart känner jag, är riktigt sugen! Har ju haft mitt körkort i snart 1 år och betalar ju faktiskt för parkering vid min lägenhet så det är ju bra o gör´t! måste hitta nån bra o relativt billig först!

Bästa Jess va förbi en sväng igår efter jobbet också, haha så söt! Hon hade tänkt överaska mig genom att bara komma o plinga på men sen kom hon på att om jag inte är hemma så orkade hon inte gå upp för trapporna, så hon ringde när hon satt i bilen nedanför o kollade så att jag va hemma! :) Vi parkerade oss i sängen framför tv:n och låg och snackade skit i några timmar o käkade knäckemackor! 

Efter att jag vart ute o sprungit så käkade jag lite omelett och sen la jag mig på soffan och skulle kolla tv, tror det inte tog mer än 5 minuter sen tok somnade jag, vaknade upp yr vaken runt tolv och släpade mig till sängen! Hade även glömt ställa klockan till i morse så det va ju tur att jag vaknade till vid 6 och insåg det , annars hade jag nog försovit mig ganska så skapligt! uuups!


HÖRS SEN!

:)


Tack då!

Lagom till man ska cykla hem från jobbet snart så börjar det SPÖREGNA!
Då blir det väll gymmet ikväll då, känner inte direkt för att dra ut o springa i regnet!

DYBLÖT AB när man kommer hem då! yeeeey!

 


KUL:)

Roligt att flera har lämnat kommentarer på bloggen! Fortsätt med det! Blir så glad:)

Idag är det tisdag, tråktisdag! Men snart är jobbdagen slut och det är dax för träning!
Vi tänkte dra ut och springa, är så omotiverad förtillfället att gå till gymmet! Men det ska nog bli ordning på det också snart :)

Måste komma på nått gott att laga till middag ikväll också, tips?



Nu blir det till o jobba sista timmen sen HEMGÅNG :)


Nya tag!

Efter att ha samlat mig lite efter cykelstölden så tar jag nya tag, det här får inte förstöra min vecka!
Men fan så irriterad och arg och förbannad jag blir! Nu är jag ny ägare till en rostig,bajsbrun,skitful cykel (tack morfar) så kom o ta den om ni vill då!!!!

Veckan som kommer blir det jobb o träning. Ska ta tag i träningen ordentligt nu. Börjar ikväll med en springtur/powerwalk. Ska även försöka ta mig till gymmet denna vecka. Helgen som kommer så vankas det kräftskiva igen på lördag, då blir det till o åka till malmköping där vi firade midsommar. Härligt gäng de där så det kommer att bli kanon kul! Får se om det blir en nykter kväll och köra hem sen. Det löser sig alltid.

Har även lite planer på vad jag vill göra,lite plugg i tankarna så det enda jag säger är att HÅLL TUMMARNA! :)

Nu ska jag köra sista timmarna på jobbet och sen blir det hem o laga lite mat och boka tvätttid och sånt kuligt! För att sen ladda inför härliga springturen! 

Hoppas eran måndag är bra och att ni har fått en bra start på veckan!

K R A M


Jag värmer upp med några slag inför golfrunda i lördags, skitkul! :)


FAN VAD ARG JAG BLIR!!!

Måndag morgon, det är ju inte favoriten direkt men jag kände endå i morse att jag kunde göra nått bra av denna dag och kämpa på så gott det går trots att motivationen till jobbet är på 0!
Vaknade upp med nån lättare nackspärr men det går ju över.
Skuttar ner för trappen ut genom porten och vad får jag se? MIN CYKEL ÄR BORTA!!!!
FANSJÄVLASKITHELVETESPISSIDIOTER!! Där va min måndag förstörd! TACKSOMFAN!

Min förra nya cykel vart ju också stulen och nu min nya fina som jag fick i 25års present! åååååh va ledsen jag blir!! :(
HEJDÅ!


vad?!

Sitter här o funderar på vad jag ska skriva o kan inte komma på nått?


Ikväll ska de nog bli lite Sushi! det har öppnat igen och SOM vi LÄNGTAT!


Solen skiner ju och då blir man ju ännu mer sugen!
Sen blir det en dejt med löpardojjorna igen!
P U S S


Tänk....

Jag har hört att en människa tänker ungeför 70 000 tankar varje dag och att undefär 95% av dom tankarna är tankar som du tänkte igår! Snacka om grubblare vi är då!

Bara en tanke jag hade!


Redan höst?

Hallå, hallå!

Tänkte väl efter ett par veckor av tystnad att jag kanske skulle göra ett litet inlägg. Jag ar precis börjat jobba igen efter semestern som bjöd på en hel del skj. Att det nu är nästan ett år kvar tills nästa gång vill jag inte ens tänka på, för det problemet ska jag se till o lösa ganska snart. Jag vägrar att leva på detta vis...5 veckor ledigt om året o jobba resten...5 veckor då man verkligen kan leva och göra det man har lust med och resten av tiden leva sitt lilla inrutade liv där man ställer klockan samma tid varje morgon, går till jobbet, äter, sover, tränar o nästan aldrig har tid över till att göra saker som man vill - NEJ nu får det vara nog.

Om ni inte redan förstått det så har jag väl som så många andra oxå drabbats av den här jobbångesten som vi flesta får när man ska tillbaka till jobbet. Inte blir det ju bättre av att det är svinkallt ute o man typ känner hur hösten redan börjat trots att vi är i början av augusti..vad är detta?

Känner mig inte särskilt positiv alls just nu och vill mest bara gräva ner mig under täcket resten av veckan, tills helgen kommer o jag får göra vad jag vill igen.

I helgen var det iaf karneval eller festival eller vad det nu ska va nu för tiden här hemma i Nyköping. Ända helgen på hela året som stan lever upp. Hade grymt kul faktiskt, det har vart mycket skratt, vin, underbara människor, karuseller, sockervadd, varma chips, langos, shots, dansande, skitsnack o massa annat. En otroligt bra avslutning på semestern iaf!

Nä innan jag drar ner alla andra oxå, så avrundar jag nog här o deppar ihop lite till...iaf för ett tag!

Hoppas ni andra e lite gladare / Jess


Skit Sverige!

ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT!


HÖRS SEN!

Semester slut, back to work!

2 veckor går ju så himlans fort, ska aldrig mer göra om det ska ha massa mer veckor nästa sommar :)
Nu är ju iof vädret piss dåligt men endå, jag vill vara ledig ännu mera!
men mina 2 veckor har bjutit på en hel del galenskaper!

Sol&Bad på jogersö
Råbybadet
drog ut på sjön med några kompisar
spontan onsdags utgång i hamnen
vart ute o fiskat
hängt på jess balkong
Göteborg o liseberg
Alhammar
umääbor på nyköpingsbesök
bodaborg
filmkvällar
fix i lägenheten
IKEA
Grill hos Farmor&Farfar
Jess&Oscars inflyttningsfest

Men sommaren är inte slut ännu för att semestern är de, i helgen vankas nyköpingsfestivalen och den har nog en hel del kul att bjuda på :) Man får ta vara på kvällarna även fast jobbet kallar om dagarna!
 
Mys med Alvin på Jogersö

Vattenpipa och vin på Jess balle!

Mästerfiskarna ;)

Grill hos Farmor&farfar

Liseberg!!

Jess på ballen, njuter av sooolen!

Steeeek!

Tooodles!
/Jutta



RSS 2.0