Det är mycket nu...

Hej på er!
Ser att det är några tappra besökare dagligen, men ni kommer väll snart också sluta gå in här, uppdateringen är ju KASS! Finns helt enkelt inte direkt tid till att blogga just nu.

För mig är det mycket med nya jobbet.. började här för 2 veckor sedan och det har vart full rulle och total inmatning av ny information och nya intryck. jag trivs superbra och det känns helt rätt.
För er som missat så jag jag fått en tjänst på kommunen vilket innebär att jag kommer att jobba 50% på stadshuset här i Nyköping i informationen/växeln,sen jobbar jag även 50% på turistbyrån ute på skavsta och rådhuset. Det är andra dagen för mig ute på skavsta nu och efter 1 dags upplärning så tyckte dom att jag va redo för att vara själv.. Det känns helt ok.
Annars så är det även mycket på helgerna nu också, trött på allt festande hit och dit men jan månad är helt galen, det är nått varje helg. Nu helgen som var så hade Amazon,stället som vi jobbar extra på i baren en kickstart med fest som vi inte jobbade på utan va som gäster och det va jätte kul. Alla va helt frågande och tyckte att vi va på fel sida av baren haha. Nu helgen som kommer så är det Kryssning med personalen på Amazon också, det ska bli kul! Just nu känns det dock väldigt avlägset och jag skulle bara vilja krya ner och dra täcket över mig hela helgen men nej då.. man kan ju inte missa nått :P

Är igång med träning också och det är skönt och har kommit så pass att man längtar tills att få träna..
Det jobbiga är att denna vecka så jobbar jag 9-18 hela veckan förrutom torsdag så det blir svårt att hinna till passen då dom sista är runt 19. Men man får ta det i den mängd man hinner med :)

Kommande 2 veckorna sen så kommer det bli tråkigt här hemma i nypan.. Jess och hennes kille drar till dominikanska i 2 veckor dom jäklarna.. VILL JU OCKSÅ FÖRLJA MED!
Men fick tänka bort resa detta år så jag fick nytt jobb, annars åker jag varje år på vintern.. förra året vid denna tid så va jag på Dominikanska faktiskt.. underbart och katastrof på samma resa.. lyckades ju pricka in och åka dit när jordbävningen på haiti slog till och det är ju samma ö så det vart kaos och vädret va kasst i 5 dagar men resten av tiden va det helt fantastiskt, så jag hoppas att dom får det bättre på deras resa dit :)

Idag fyller även Alvinbalvinbus 1 år! Stolt faster till en helt underbar liten raring! GRATTIS!

Ne nu är rasten slut så back to work!
Hoppas allt är bra med er och bild uppdatering kommer snart...
Kram kram!

London baby!!

Japp imorrn bär det iväg, kl:7 lyfter vi och sticker till London över helgen...jag och älsklingen. Ska bli skönt o komma iväg lite!! Uppdaterar med bilder och sånt när vi kommer hem.

Hoppas ni alla hade ett fint nyår! Vårt var kanon, god mat och gott sällskap!

Bilder kommer, har inte hunnit me o lägga in dom än bara..men om Jutta inte är för upptagen i helgen så kanske hon hinner ;)

Puss o hej!

/ Jess


RSS 2.0