Världens fulaste katt...

hittade den här bilden o måste ju bara dela med mig...fy fan jag skulle bli livrädd om jag hade en katt som såg ut såhär hemma...eller om jag ens såg en...hahaha...vad tycker ni?



Ha en trevlig helg!

Lots of lööööv // Jess


Vi lever...

Hej!

Tänkte visa ett litet livstecken. Ingen av oss är ju så jävla bra på att blogga just nu men varken tiden eller orken till det finns riktigt där. jag var ju dessutom bortrest 2 veckor i Dominikanska. Det var helt jävla underbart!
30 grader o sol i princip varje dag, typ 28 grader i vattnet...vi solade, badade, snorklade, var på utflykter, åt och drack massa gott och massa annat. Kan starkt rekommendera det, men vad jag hört av andra så har det en ganska stor betydelse var man bor oxå. Vi bodde ju helt kanon på ett stort all inclusive hotell som hade ALLT!

Här är lite smakprov!


Utsikten från baren/lunchrestaurangen!


Rena paradiset!


Bad blev det en hel del av :)


Älskling och jag <3


Kvällspromenad på stranden!


Ja som ni kanske förstår av bilderna så mådde man inte direkt dåligt när man var där ;) Men nu är man tillbaka i verkligheten och till en vinter som verkar vägra ta slut! Jag är så jävla less på denna jävla snö!!!! och jag vet att jag inte är ensam, ni är nog många där ute som håller med mig. Men men februari är ju faktiskt en vintermånad så man kan ju inte förvänta sig så mycket annat men när vintern kom så tidigt den här gången så är man faktiskt måttligt trött på det just nu... nog med gnäll.

I helgen vankas fest! :) Jag har ju faktiskt inte satt min fot ute på krogen i den här stan på 2 månader nu, så helgen ser jag faktiskt fram emot. inte just för att gå ut på krogen utan för att träffa alla kompisar o festa lite ihop. Festen är hemma hos oss och det blir väl runt 25-30 pers så det kommer bli ett jävla drag!

Förra helgen blev det jacuzzibad utomhus, bastubad och 3-rätters middag med känguru som varmrätt ute i en kompis sommarhus. hur grymt jävla hus som helst och så najs att abda utomhus såhär på vintern. VBild kommer har bara inte lagt över den på datorn än och dessutom är jag på jobbet just nu.

Nej nog uppdaterat för nu, kan inte lova när nästa gång blir...men håll i hatten kanske blir snarare än ni tror.

Skepp o hoj!!

/ Jess

P.S Jutta lever oxå men hon har vart sjuk o grejer o oxå haft lite annat för sig. M;en hon ska självklart va me o festa i helgen! Kommer bli GRYMT!!!


RSS 2.0