Nyårslöfte

Hej!

Hoppas alla hade en fin jul! Jag är ju inte ett jättestort fan av julen så jag tycker mest att det är skönt att den nu är över. Istället siktar vi in oss mot nyår! Det är något jag gillar, inte själva nyår i sig, men mest tanken att man lämnar det gamla bakom sig och tar nya tag och försöker göra det nya året bättre. man tar med sig dom fina minnen man skapat under året och släpper dom dåliga.

Så är det någon som har något nyårslöfte? Eller tror ni inte på sånt.

jag brukar ju tillhöra typen som säger att nyårslöften är till för att brytas, men det här året ska jag faktiskt ha ett och det är ta mej tusan ett som jag ska hålla oxå ;) Vad det är..ja det får ni veta först när nyår passerat!

Sitter på jobbet och är uttråkad, ska väl va det en stund till innnan det är dax för mig o gå hem...jag jobbar ju mellandagarna nu, men det är väl inte alltför synd om mig iom att det faktiskt finns en anledning till det. Nästa vecka åker jag och älsklingen till Lonton tors-sön för en liten weekend och 2 veckor senare bär det ju av till Dominikanska och förhoppningsvis en massa sol och äventyr i 2 veckor :)

Hoppas det är som nedan paradis!!!

See you later alligator!


Snart jul....

Hej hej mitt i julstressen!

Jag orkar inte ens be om ursäkt för att jag e så grymt dålig på att uppdatera denna blogg. Ibland är det bara så att man faktiskt har andra saker för sig än att syssla med sånt. Det är mycket som händer just nu som gör att jag har en liten down period och jag är stressad nog ändå över en del saker, så jag orkar lixom inte anstränga mig så mycket.

Men nog om det, jag behöver ju inte göra er deprimerade me!

Snart är det jul, väldigt snart typ i övermorgon..så snart är det! Helt sjukt vad fort året gått. Detta år har verkligen gått rekordsnabbt, sommarn var rekordkort och vintern kom rekordtidigt!

Vilket jälva år!

Men det har hänt mycket skoj oxå...och jul snart betyder ju även att nyår närmar sig med stormsteg. Nån som har några kuliga planer?

Själva ska vi va ett gäng och umgås, äta och dricka gott och skåla in det nya året tillsammans - jag tror det kommer bli perfekt. Det enda man behöver är ett härligt gäng o sen fixar sig alltid resten!

Idag händer det även något kul, eller rättare sagt det som görs idag kommer att leda till något kul...idag betalas resa som gör att vi i slutet av januari kommer att packa våra väskor och sätta oss på ett plan till solen! (eller man kan ju iaf hoppas att man har sån tur med vädret att det faktiskt är sol) Till Dominikanska bär det av i 2 veckor. jag och älsklingen ska åka bort o bara pyssla om varann och leva o må bra! Läääängtar!

Så om man nu ska klämma sig i en bikini i slutet av januari, så kan man ju inte ligga på latsidan direkt och det gäller att inte äta alltför mycket av det goda som serveras under julen. Typiskt att det ska va dessa ätardagar man har framför sig...men jag var iaf duktig och släpade mig till gymmet imorse, sen kommer jag säkert dämpa det med en pizza eller nåt till lunch för jag har världens sämsta karaktär just nu men då borde det väl fan gå på +/- 0 iaf..eller vad säger ni? Hoppas kan man ju göra ;)

Julklapparna är så gott som klara, bara en kvar att inhandla...julen kommer sen att spenderas både hos min och älsklingen familj. Först min familj på dagen och sen hans familj efter Kalle Anka. Nästa år ska vi fan ha julfirandet hemma hos oss så vi slipper åka runt, mycket trevligare om vi alla kan fira ihop...lite svårt att få plats allihopa bara men det ska nog gå att ordna.

Ett litet råd bara såhär, stressa ner!!! Stressar ni så försvinner ju den där riktiga julkänslan

God Jul till er alla!

/ Jess




Life


J & J

Eftersom att det här är våran blogg så lägger vi ut lite bilder från våran vänskapstid hittils ;)  

 

 


confused?


MysTisdag&Reselängtan

Denna tisdag känns faktiskt helt ok... (Brukar annars vara min värsta dag på veckan)

Ikväll blir det middag och mys med mina brorsor,Malin,Alvin och Sofie.
Funderar på att göra paj, Tackopaj och nån mer men kan inte komma på nån bra.. får fundera lite till.
Dagen har gått fort och kl är redan eftermiddag, bara några timmar kvar till hemgång,yeey!
Fortfarande förkyld dock, det suger.. jag vill träna!! Känner mig bara tom på energi och då behövs träningen men icke då. Tänker ta det lungt denna vecka också så jag är helt friskt tills nästa.

Mamma ringde förrut, dom är i Thailand och har det bra. 30 grader i vattnet och luften KUL!
Nej ska faktiskt inte vara sån, dom är värda den resan och pappa fyller 50 på söndag så dom firar honom där också. Men det är klart att jag skulle kunna göra mycket för att få vara där och inte här just nu.
Har börjat fundera på resa också, men det blir lite svårt nu med tanke på nya jobbet o så men det löser sig längre fram, resa ska jag göra snart och så är det bara, punkt slut!
För snart 1 år sen va ju jag och Tess på Dominikanska. Det tråkiga med den resan va ju att det regnade konstant i 5 dagar och sen vart det ju jordbävning på Haiti och tsunamivarning och skit så det förstörde ju ganska mycket men annars va det helt fantasktisk! J o O åker ju dit nu snart.. lyllos!

Nu fick jag drömma mig bort ett tag..

/7
Jutta


Sometimes..


Luciahelgen!

Hej hej hemskt mycket hej :)
Här är det väldigt dåligt uppdaterat som vanligt. Men det är kul o se att det faktiskt är några som besöker denna blogg iallafall så ett inlägg kanske kan vara på sin plats.
Dagarna går fort... galet att det är julafton nästa vecka.
I helgen va det luciafirande, skulle bli en lugn lördag med middag och nått glas vin men det slutade med en grymt rolig tillställning hemma hos Carro med finaste vännerna, Allsång med julsånger,glögg,skratt och dans, fortsatte sen på ett av uteställerna här i stan Coctails&Dreams, Mycket bra o rolig kväll. Spontankvällar blir oftast så himla bra och denna kväll va inget undantag.

Måste ju även säga att jag har fått ett nytt jobb. Har väntat länge på detta svar och i fredags fick jag ett efterlängtat JA. Kommer jobba 50% på turistbyrån här i Nyköping och 50% på stadshuset(kommunservice) känns så himla bra och jag är superglad. Så från januari kommer jag att börja där, spännande :)
Så det är inte många jobbdagar kvar nu på fallet, känns lite sorgligt men samtidigt skönt o få börja om på nått nytt och få ny energi av det.

Snart är det Nyår också.. o detta som vi skulle planera så lång i förväg så det skulle bli det bästa nyår på länge.. vad hände.. jo vi vet fortfarande inte vad vi ska göra helt säkert. Sålänge det blir med nära vännerna,skumpa,god middag och bra stämmning så kommer det bli bra. Nyårsklänning måste inhandlas också, får bli en tripp till Linköping,ska tydligen finnas en butik där med bara massa fina klänningar att frossa i :D
vad har ni för nyårsplaner?


Älskar denna bild, det är glädje! Vad skulle jag göra utan dig min underbara vän!
L O V E !

Det va allt för denna gång... hoppas ni fått en bra start på veckan och fått sett nått fint luciatåg:)
Puss&Kram på er!


RSS 2.0